Mara RUSEL
Ludmila SHUMILOV
Shivani SINGH

TOP 10 INDIA TODAY

Shivani Singh

Recomand din tot sufletul această carte. Cătălin Ștefănescu, TVR

Farmecul veninos... al unei lumi unice. Elisabeta Lăsconi

Al treilea autor din triada indiană de aur pe care Adelina Patrichi a publicat-o în România.

 

Venirea romancierei în România, în octombrie 2010, a aruncat în aer vânzările cărţii MOARTE LA CURTEA RAJAHULUI, primul tiraj topindu-se peste noapte. Beneficiind de o primire foarte bună din partea presei şi a criticii litarare.

 

Descendentă a unei familii regale indiene, fiică a prinţesei din principatul Madhupur, Shivani Singh şi-a abandonat doctoratul în filozofie pentru a face film, dar şi-a găsit adevărata chemare de-abia când a scris MOARTE LA CURTEA RAJAHULUI, un prim roman surprinzător şi incomod, în care nu i-a cruţat pe rajahii Indiei, dezvăluindu-le cele mai întunecate secrete. Şi a făcut-o ca un scriitor consacrat, criticii literari asemuind romanul său cu Să ucizi o pasăre cântătoare al lui Harper Lee.

 

Cartea a consacrat-o astfel ca autor de ficţiune, permiţându-i să se dedice în întregime scrisului.

Editura

TAJ

Patrichi F Adelina

PFA, Academiei 35-37 B

Bucuresti 010013

ROMANIA

TAJ este o editură independentă. O editură de autor. Cititori dragi, lumea nu se sfârşeşte acolo unde se sfârşeşte raftul editurii mastodont. Micile edituri din umbră rareori îşi îngăduie apariţii banale. Librari îndrăgosiţi de cărţi, aţi auzit de povestea Cenuşăresei? Vă dorim să daţi baluri după baluri, pentru a găsi toţi condurii de cristal pierduţi…
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon