TAJ Heritage

Linii de umbră

Linii de umbră

Inclus în enciclopedia 1001 de cărți de citit într-o viață. SAHITYA AKADEMI AWARD – Premiul Academiei Naţionale de Litere a Indiei.

Ucenica și maestrul

Ucenica și maestrul

de Vikas Swarup. „VAGABONDUL MILIONAR, urmarea. Sau pe aproape...“

Palatul de cleștar

Palatul de cleștar

600 de pagini. Trei ţări. Birmania, India, Malaysia. Trei generaţii. Milioane de cititori… Un secol de istorie orientală, până în Birmania comunistă a anilor ’90.

Un fluviu de fum

Un fluviu de fum

„Un roman al şoaptelor chinezeşti”, „la fel de ameţitor ca un vis indus de opiu”. O tapiserie imensă lucrată în detaliu, cu „lecţii” de pictură, botanică, politică, bucătărie orientală, istorie şi comerţ liber,

În curs de ecranizare

În curs de ecranizare

de Vikas Swarup. „Distractiv până la neruşinare.“ Întâmplări neobişnuite, coincidenţe, dragoste, corupţie, umor, terorişti, bombe, celulare, avioane, pietre magice, sărbători milenare, dive sexy, spirite ale morţilor, confuzii de identitate… Din Delhi până în Kaşmir, din Rajasthan până în insulele Andaman, din mijlocul unui trib din Oceanul Indian până într-un club de fiţe!

O mare de maci

O mare de maci

AVENTURĂ DE 5 STELE. Marinari, piraţi, corăbii în furtună şi rajahi într-o superbă saga a opiului şi Calcuttei.

Romanul de... Oscar!

Romanul de... Oscar!

de Vikas Swarup. Cartea după care s-a făcut filmul Slumdog Millionaire. Cartea care a revoluţionat arta de a spune poveşti...

Cromozomul Calcutta

Cromozomul Calcutta

de Amitav Ghosh. Thriller medical, SF, poveste cu fantome, istorie a malariei, teorie a conspiraţiei, ritualuri religioase străvechi, poveste a sufletelor ce transmigrează, splendide portrete ale Indiei - victoriană şi contemporană..

TAJ NOIR 

TAJ RETRO 

Pe lângă premiile consacrate şi iubite de români, precum NOBEL sau BOOKER Prize, colecţia vă va prezenta şi marile premii ale lumii exotice, începând cu cele două mari premii naţionale indiene: SAHITYA AKADE-MI AWARD şi JNANPITH AWARD.

FLUSH, câinele poetei
FLUSH, câinele poetei
FLUSH, câinele poetei
FLUSH, câinele poetei
FLUSH, câinele poetei

Editura

TAJ

Patrichi F Adelina

PFA, Academiei 35-37 B

Bucuresti 010013

ROMANIA

TAJ este o editură independentă. O editură de autor. Cititori dragi, lumea nu se sfârşeşte acolo unde se sfârşeşte raftul editurii mastodont. Micile edituri din umbră rareori îşi îngăduie apariţii banale. Librari îndrăgosiţi de cărţi, aţi auzit de povestea Cenuşăresei? Vă dorim să daţi baluri după baluri, pentru a găsi toţi condurii de cristal pierduţi…
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon