TERMENI si CONDIȚII

 

Prin accesarea acestui site vă manifestați acordul pentru următoarele:

Site-ul www.editura-taj.com este proprietatea persoanei fizice autorizate Patrichi F Adelina (PFA), denumită în continuare TAJ. Tot conținutul acestui site, format din textele, informaţiile, articolele, fotografiile, elementele grafice şi materialele sunt disponibile exclusiv pentru uz personal și non-comercial, fiind apărate de legea pentru protectia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Copierea, descărcarea, distribuţia, republicarea, reproducerea, transmiterea sau modificarea acestora fără acordul editurii Taj sunt interzise şi se pedepsesc conform legilor în vigoare. 

Cărţile comandate vor ajunge la dumneavoastră prin mandat poştal, în 5-7 zile lucrătoare.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 RON nu se percep taxe de transport.

Valoarea minimă a comenzii este de 50 RON.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenele legale, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Colectarea datelor cu caracter personal se va face numai cu acordul dumneavoastră, exprimat prin înregistrarea pe site. Corectitudinea lor este de maximă importanță pentru livrarea în bune condiţii a cărților comandate, pentru facturarea comenzilor, pentru informarea cu privire la noile apariţii și promoţii ale editurii TAJ, ori accesul la reduceri și oferte valabile doar pentru membrii înregistraţi ai site-ului. Cititorii noştri vor primi cel mult un mesaj tip e-mail lunar. Ne angajăm să nu furnizăm informaţiile dumneavoastră personale unor terţi decât dacă legea o impune.

Achiziţionarea cărţilor pe acest site respectă prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, care conferă cumpărătorului, în condiţiile actului normativ, dreptul de a notifica în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau. Singurele costuri suportate de consumator vor fi cele de returnare a cărţilor. Comerciantul are obligaţia să ramburseze sumele plătite de consumator, în cel mult 30 de zile. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original, doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. După returnarea acestora în aceeaşi stare în care au fost primite, ne angajăm să livrăm contravaloarea produselor sau altele în schimb, conform notificării. 

Avem dreptul ca, atunci când considerăm că acţiunile clientului au fost făcute cu rea-voinţă, să solicităm acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, ne rezervăm dreptul ca, în aceste situaţii, să refuzăm ulterior onorarea oricăror alte comenzi ale clientului în cauză. 

Dacă aveţi a face o reclamaţie privind starea cărţilor, trebuie să ne-o transmiteţi în maximum 24 de ore de la primirea lor, prin e-mail.

Editura

TAJ

Patrichi F Adelina

PFA, Academiei 35-37 B

Bucuresti 010013

ROMANIA

TAJ este o editură independentă. O editură de autor. Cititori dragi, lumea nu se sfârşeşte acolo unde se sfârşeşte raftul editurii mastodont. Micile edituri din umbră rareori îşi îngăduie apariţii banale. Librari îndrăgosiţi de cărţi, aţi auzit de povestea Cenuşăresei? Vă dorim să daţi baluri după baluri, pentru a găsi toţi condurii de cristal pierduţi…
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon